Už pár týždňov máme otvorené terasy v Kubu Aupark a Kubu Bory a najnovšie aj interiéry. Stihli ste už vyskúšať nové jedlá v našich jedálnych lístkoch?
Do ponuky nátierok s čerstvo upečenou domácou ciabiattou, pribudol hummus, avokádová a vajíčková nátierka s ricottou a pažítkou. K predjedlám sme pridali guľky chrumkavého kozieho syra s marinovanou repou v octe a domáci hummus s arabským chlebom.
Už pár týždňov máme otvorené terasy v Kubu Aupark a Kubu Bory a najnovšie máme otvorené aj interiéry. Stihli ste už vyskúšať nové jedlá v našich jedálnych lístkoch?
Do ponuky nátierok s čerstvo upečenou domácou ciabiattou, pribudol hummus, avokádová a vajíčková nátierka s ricottou a pažítkou. K predjedlám sme pridali guľky chrumkavého kozieho syra s marinovanou repou v octe a domáci hummus s arabským chlebom.
S letom sa spájajú šaláty, plné farieb a vitamínov. Tie naše sme obohatili o cézar šalát v kombinácii s lososom, Kubu šalát o kuracie prsia na grile a grilovaný halloumi syr. Chrumkavou novinkou je quinoa šalát formaggio di capra, s pečenou hokaido tekvicou, rukolou, beluga šošovicou, zázvorom, kozím syrom, sójovými klíčkami a tekvicovými semiačkami, cherry paradajkami a tekvicovým dresingom. Tento šalát chutí priam božsky, podľa slov nášho Brand šéfkuchára Ladislava Výpalu. Príďte a posúďte.
Vedeli ste, že všetky cestoviny, ktoré podávame, sú vyrobené u nás? K cestovinám pribudli maccheroni s ragú z pečenej kačky a ravioli na sladko – plnené pečenou hruškou, ricottou a gorgonzolovou omáčkou. Musíte tie chute vyskúšať!
Milovníci talianskej pizze sa potešia novým druhom, našim hitom je buffala e mozzarela a panceta pizza. Vylepšili sme aj receptúru našej paradajkovej polievky, príďte ju vyskúšať a dajte nám feedback.
Receptúru sme vynovili aj pri našom tiramisu, ktoré podávame v džezve s kakaovou hlinou a cappuccinovou penou. Novinkou sú profiteroles so slaným karamelom a krémom z lieskových orechov.
Tak ako, čo prídete ochutnať, ako prvé? 😊